Skip to main content

Conflicttour

De wereld zit vol met conflicten: niet alleen nu, maar zeker ook in vergane tijden! Hoe werden conflicten vroeger echter opgelost? En hoe effectief was dat? En wat nu als er een mediator aan te pas was gekomen? Zoals alle mediators weten, is mediation en ADR een zeer effectief middel om conflicten op te lossen. Daarbij is de aard van het conflict – kwesties rondom familie, arbeid, business, ruimtelijke ordening, etc. – minder relevant dan de vraag of partijen wel gecommitteerd zijn, wat de mate van escalatie is en andere aspecten.
Door tijdige inschakeling van een mediator kan een effectieve dialoog tussen de partijen bevorderd worden en wordt de kans op een duurzame oplossing van het geschil vergroot.

Tijdens de CvC Conflicttour© leert u op een andere manier te kijken naar de wereld om u heen en gaat u met vrienden of collega’s onderzoeken wat mediation is, waar een mediator naar kijkt en op welke terreinen het allemaal is toe te passen. De CvC Conflicttour© is met name geschikt voor degenen die al bekend zijn met mediation, een opleiding Mediation volgen of zelf mediator zijn.U kunt zowel zelfstandig luisteren naar de app die u van locatie naar locatie begeleidt, dan wel uw mediator-gids vragen u te begeleiden tijdens deze inspirerende wandeling!

Wilt u de Conflicttour in Haarlem, Utrecht of Den Bosch lopen? Schrijf u dan in op onderstaande link.

Conflicttours

Conflicttour Haarlem

Conflicttour Utrecht

Conflicttour Den Bosch

XS SM MD LG XL XXL