Skip to main content

Werken bij het CvC

Draag bij aan Mediation

Bekijk hieronder onze actuele vacatures:

==

Vacature – Office Manager (0,8-0,9 FTE)

 

Jij laat alles op rolletjes lopen en groeit in no-time uit tot de steunpilaar van ons team en het aanspreekpunt van onze organisatie, want alle contacten lopen via jou. Daar krijg je energie van, want jij wilt een gevarieerde baan, je bent een ‘regelaar’, proactief, hebt oog voor details, en bent zeer servicegericht. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Het Centrum voor Conflicthantering (CvC) is in 1993 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gerenommeerd instituut. Wij helpen mensen en organisaties op een betere, effectievere, menselijkere manier om te gaan met conflicten. Dit doen we door onafhankelijke bemiddeling in conflicten en door professionals op te leiden tot erkend mediator & oplossingsgericht coach. Het is onze bijdrage aan een wereld waarin iedereen – ongeacht sociale klasse of status – gezien, gehoord en geholpen wordt bij het oplossen van elk mogelijk conflict.

Ons team werkt toegewijd aan drie kerngebieden: ten eerste, bieden we boeiende opleidingen met open inschrijving. Ten tweede, leveren we op maat gemaakte opleidingen voor organisaties, om hen te helpen conflictvaardigheid te verankeren in hun cultuur. Tot slot, bieden we hoogwaardige onafhankelijke bemiddeling in conflicten, waarbij we streven naar eerlijke en duurzame oplossingen voor alle betrokkenen.

Wat ga je doen?

Wat bieden wij jou?

Als onze collega, ga je deel uitmaken van een klein hecht team, dat veel waarde hecht aan openheid en transparantie. Er is veel ruimte om met ideeën te komen en deze tot uitvoering te brengen naar eigen inzicht. We werken vanuit ons kantoor in Haarlem, aan de Nieuwe Gracht 74.

Zin om kennis te maken?

Word je blij van wat je hierboven hebt gelezen en komen jouw interesses, vaardigheden en competenties redelijk overeen met de werkzaamheden die we omschrijven? Laten we dan kennis maken! Daarnaast blijkt uit onderzoek dat mannelijke kandidaten al solliciteren als zij aan 60% van de eisen voldoen. Bij vrouwen is dit bijvoorbeeld pas bij 100%. Zonde toch? Wij vinden diversiteit en inclusiviteit namelijk enorm belangrijk. Dus wij zeggen vooral; Bij twijfel gewoon solliciteren! We komen er samen wel achter of er een match is.

De vacature blijft open staan totdat we een geschikte kandidaat gevonden hebben. Geschikte kandidaten nodigen we gelijk uit voor een gesprek, dus wacht niet te lang. Vragen over de functie of het CvC? Jasja van der Zijde, algemeen manager, is te bereiken op 023-532 31 96.

 

Vacature – Trainer (0,5 FTE)

Wij zijn we altijd op zoek naar talentvolle individuen die niet alleen beschikken over de juiste vaardigheden, maar ook goed passen bij onze bedrijfscultuur. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren trainer met een juridische achtergrond.

We hechten veel waarde aan een cultuur van integriteit, loyaliteit, pro-activiteit en een sterk arbeidsethos. We begeleiden onze klanten voorafgaand, tijdens en na afloop van transformerende trainingen en workshops. Kortom, we willen iemand die niet alleen onze bedrijfscultuur belichaamt, maar ook de waarden van persoonlijke ontwikkeling en groei omarmt.

Functieomschrijving:

Als trainer bij onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verzorgen van trainingen aan professionals die zich willen ontwikkelen tot mediator. Je deelt je kennis en ervaring op het gebied van mediation en weet deze op een boeiende en effectieve manier over te brengen aan diverse groepen.

Taken en Verantwoordelijkheden:

Functie-eisen:

Wat wij bieden:

Interesse? Ken jij of ben jij de juridisch onderlegde mediator die wij zoeken en wil je jouw kennis en ervaring inzetten om anderen op te leiden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar mediation@cvc.nl voor 1 juli 2024. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jasja van der Zijde via 06-26388629 of j.vanderzijde@cvc.nl.

 

 

 

 

XS SM MD LG XL XXL