Skip to main content

Incompany trainingen op maat gemaakt

Al 328 trainingen
verzorgd
Op uw eigen
locatie
Buitenland
mogelijk

 

Het is nuttig om u altijd af te vragen of u een training binnen of buiten de muren van uw organisatie wilt laten verzorgen. Bij Incompany trainingen hoeven medewerkers de deur niet uit. Dit betekent ook dat ze minder tijd kwijt zijn aan het reizen van en naar de trainingslocatie. Bovendien bieden incompany trainingen meestal de mogelijkheid om de scholing beter te laten aansluiten op de dagelijkse werkzaamheden. Maatwerk met praktische waarde is dus een groot voordeel van incompany-trainingen.

Het CvC is verzorgt incompany-trainingen op maat die aan de specifieke behoeften van uw team voldoen. Met onze incompany trainingen kunt u uw team in hun vertrouwde werkomgeving trainen of in een locatie dichtbij uw organisatie, wat zorgt voor maximaal rendement. Onze ervaren trainers passen de training aan op basis van de behoeften en vaardigheidsniveaus van de cursisten, zodat zij de kennis en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om hun werk nog beter uit te voeren.

Het is mogelijk om de trainingen van het CvC bij uw organisatie intern te laten verzorgen, waarbij de training geheel op maat aangepast wordt aan uw wensen.

Het CvC heeft een keur aan trainingen ontwikkeld en uitgevoerd voor een groot aantal organisaties, waaronder:

Het CvC kan in principe iedere reguliere training voor u intern verzorgen. Veelgevraagde trainingen zijn:

Veelgevraagde trainingen

Training Mediation- of Conflictvaardigheden

open

Het doel van de training Mediation- of Conflictvaardigheden is het aanreiken van vaardigheden die ingezet kunnen worden in communicatie met burgers en medewerkers, bijvoorbeeld bij bezwaar- en klachtafhandeling. Het inzetten van mediation- en conflictvaardigheden voorkomt conflicten en kan ervoor zorgen dat bestaande conflicten duurzaam en efficiënt worden opgelost. De trainingen Mediationvaardigheden worden steeds meer toegepast, veelal bij gemeenten, met als resultaat dat de klanttevredenheid toeneemt, het aantal bezwaarschriften en klachtprocedures afneemt en de medewerkerstevredenheid toeneemt.

Training Mediation in Arbeidsconflicten

open

De training Mediation in Arbeidsconflicten verzorgen wij voor klanten die geregeld met arbeidsconflicten te maken hebben, en die al eerder een opleiding tot mediator gevolgd hebben. In deze training worden specifieke onderwerpen behandeld die relevant zijn voor mediation in arbeidsconflicten, waarbij vooral op de vaardigheden geconcentreerd wordt.

Gespreksvaardigheden

open

Voor medewerkers die veel contact hebben met klanten of burgers, maar daarmee nog vaak moeite ondervinden, verzorgen wij trainingen Gespreksvaardigheden. Tijdens deze training krijgen deelnemende medewerkers tools aangereikt waarmee zij (telefoon)gesprekken tot een beter einde kunnen brengen en tijdig miscommunicaties kunnen voorkomen of oplossen.

Mediationopleiding

open

Wij kunnen voor uw organisatie een Mediationopleiding op maat verzorgen. Dit houdt in dat deelnemende medewerkers worden opgeleid tot volwaardige mediators, binnen een opleiding die geheel is aangepast aan het werkveld van de medewerkers. De opgeleide medewerkers kunnen na de opleiding besluiten zich in te zetten als interne mediator binnen uw organisatie.

Buitenland

Het Centrum voor Conflicthantering is zeer actief op het gebied van trainingen in het buitenland en andere grensoverschrijdende projecten. In 2005, 2006 en 2012 is het CvC nauw betrokken geweest bij trainingen in het kader van de implementatie van mediation in het Balkan gebied, waaronder trainingen in opdracht van de Wereldbank IFC in Albanië, Bosnië Herzegovina en Macedonië. Daarnaast heeft het CvC trainingen verzorgd in Slovenië en Kroatië. Deze trainingen in de Balkan leverden een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en vorming van mediation in dit gebied.

In 2006 en 2012 heeft het CvC trainingen verzorgd in België, in opdracht van CEPINA, het Belgisch centrum voor arbitrage en mediation, en de Associatie voor Internationale Arbitrage (AIA). In 2012 heeft het CvC tevens mediationtrainingen verzorgd voor het Water Governance Center in Zuid-Afrika en een bijdrage geleverd aan de Handreiking voor Water Diplomacy.

Vanaf 2013 werkt het CvC samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken ten behoeve van de coaching van young professionals (YEP programma) in het buitenland, onder andere in Kenia.

Conflict Management Systeem

Haperende communicatie en conflicten hebben een negatief effect op het imago en de resultaten van uw organisatie of afdeling.  Met het CvC conflictdiagnose-model halen wij boven water wat er stokt en adviseren wij u hoe het beter kan. En daar blijft het niet bij, want ook voor de implementatie van mediation en conflictmanagement als intergraal onderdeel van uw organisatiebeleid, bent u bij het CvC aan het goede adres.

XS SM MD LG XL XXL