Skip to main content

Mediation Experience 2024

Ervaar onze interactieve live mediation sessie!

Mediation Experience 2024

Een Unieke Ervaring! Dit is een buitengewone kans om LIVE de dynamiek van een mediation te ervaren. Het is een uitgelezen gelegenheid om mensen in uw omgeving (uw collega’s, vrienden, familie) kennis te laten maken met het vak mediation. Mis deze unieke kans niet om de wereld van mediation van dichtbij te beleven en uw kennis van het vak te vergroten door het aanschouwen van Linda Reijerkerk in actie.

Waar, wanneer, hoe laat?

De Mediation Experience 2024 vindt plaats op 14 maart van 16:00 – 18:00, met aansluitend een borrel tot 19:00. Inloop vanaf 15:00. De Mediation Experience vindt plaats aan de Korte Verspronckweg 7 – 9 in Haarlem (Circus Hakim), ongeveer 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station in Haarlem. Met de auto is de locatie ook goed bereikbaar.

Waarom is dit zo bijzonder?


Live Mediation
U bent getuige van een live (nagespeelde) mediation, geleid door de uiterst bekwame Linda Reijerkerk. Zij zal aan de hand van een casus, voor uw ogen, een gehele mediation doen van begin tot eind, waardoor u een uniek perspectief krijgt op deze vorm van conflicthantering.

Interactief Publiek
In tegenstelling tot traditionele voorstellingen, moedigen wij u aan om actief deel te nemen. Stel vragen, geef suggesties en zie hoe uw interventies direct worden toegepast in de
mediation. U wordt mede-regisseur van deze unieke ervaring.

Achter de Schermen Kijken
Mediations vinden normaal gesproken plaats achter gesloten deuren. Deze avond biedt u en maximaal 2 introducees de zeldzame kans om achter de schermen te kijken, waar de complexiteit van een conflict wordt ontrafeld.

DOWNLOAD

Brochure Mediation Experience

KOM OOK EN DOE MEE!

Schrijf je nu in voor de Mediation Experience

XS SM MD LG XL XXL