Skip to main content

Opleidingen

Mediation Experience

kosten
€ 10

duur
1
dagen

tijden cursusduur
16:00 - 18:00

locatie
Haarlem

vooropleiding

werk- en denkniveau

max. deelnemers
60
personen

score

Mediation Experience 2024

Een Unieke Ervaring! Dit is een buitengewone kans om LIVE de dynamiek van een mediation te ervaren. Het is een uitgelezen gelegenheid om mensen in uw omgeving (uw collega’s, vrienden, familie) kennis te laten maken met het vak van mediation. Mis deze unieke kans niet om de wereld van mediation van dichtbij te beleven en uw kennis van het vak te vergroten door het aanschouwen van Linda Reijerkerk in actie.

Waarom is dit zo bijzonder?


Live Mediation
U bent getuige van een live mediation, geleid door de uiterst bekwame Linda Reijerkerk. Zij zal aan de hand van een echte casus, voor uw ogen, een gehele mediation doen van begin tot eind, waardoor u een uniek perspectief krijgt op deze vorm van conflicthantering.

Interactief Publiek
In tegenstelling tot traditionele voorstellingen, moedigen wij u aan om actief deel te nemen. Stel vragen, geef suggesties en zie hoe uw interventies direct worden toegepast in de
mediation. U wordt mede-regisseur van deze unieke ervaring.

Achter de Schermen Kijken
Mediations vinden normaal gesproken plaats achter gesloten deuren. Deze avond biedt u en maximaal 2 introducees de zeldzame kans om achter de schermen te kijken, waar de complexiteit van een conflict wordt ontrafeld.

Geen geplande data

Toch interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

XS SM MD LG XL XXL