Skip to main content

Onze opleidingen

Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug! - Martin Luther King

Wij zijn sinds 1993 hét opleidingsinstituut tot erkend mediator en oplossingsgericht coach. Bekijk hieronder ons totaalaanbod aan opleidingen, trainingen en specialisaties.

Het CvC organiseert volwaardige opleidingen tot professioneel mediator. Bij de opleiding draait het om vakmanschap. Met de beste en zeer ervaren mediators en trainers van Nederland bieden wij u opleidingen waarmee u zich de vaardigheden en attitude van het vak werkelijk eigen maakt.

Opleidingen

Mediation Experience

Een Unieke Ervaring! Dit is een buitengewone kans om LIVE de dynamiek van een mediation te ervaren. Het is een uitgelezen gelegenheid om mensen in uw omgeving (uw collega’s, vrienden, familie) kennis te laten maken met het vak van mediation.

Bekijk Meer

Opleidingen

Masterclass Harvard Onderhandelen

Het CvC verzorgt een eendaagse masterclass Harvard Onderhandelen waarin de belangrijkste principes worden gepresenteerd en door de deelnemers worden vertaald naar eigen ervaringen en praktijksituaties door middel van interactieve oefeningen.

Bekijk Meer

Opleidingen

Informatieavond LOC

Stoppen met wat niet werkt en meer doen van wat wel werkt! Het klinkt zo eenvoudig en dat is het ook! Kom luisteren en ervaren hoe dat werkt tijdens de Informatieavond Leergang Oplossingsgericht Coachen!

Bekijk Meer

Opleidingen

Systemisch werken in mediation

Tijdens deze tweedaagse training gaan we aan het werk met systemisch kijken en opstellingen gebruikmakend van vraagstukken en situaties en thema’s uit uw eigen praktijk.

Bekijk Meer

Opleidingen

Mediation rondom het sterfbed

Deze tweedaagse verdiepingstraining behandelt de meest belangrijke onderwerpen die te maken hebben met het thema ‘Rondom het sterfbed’.

Bekijk Meer

Opleidingen

Mediationopleiding Versneld Curacao

De Versnelde Mediationopleiding Curaçao is onze basisopleiding tot Professioneel Mediator die we verzorgen in Willemstad, Curaçao en bestaat uit 6 intensieve dagen training.

Bekijk Meer

Opleidingen

Specialisatie Arbeidsmediator

Met de specialisatie tot Arbeidsmediator wordt u opgeleid tot mediator binnen het arbeidsrecht. De opleiding bestaat uit 4 dagen training en is opgebouwd uit 2 blokken van telkens 2 dagen.

Bekijk Meer

Opleidingen

Mediationopleiding Vught

De Mediationopleiding in Vught is onze basisopleiding tot Professioneel Mediator en bestaat uit elf dagen training en is opgebouwd uit 5 blokken van telkens 2 dagen en een losse dag.

Bekijk Meer

Opleidingen

Mediationopleiding Groningen

De Mediationopleiding in Groningen is onze basisopleiding tot Professioneel Mediator en bestaat uit elf dagen training en is opgebouwd uit 5 blokken van telkens 2 dagen en een losse dag.

Bekijk Meer

Opleidingen

Specialisatie Overheidsmediator

Met de specialisatie tot Overheidsmediator wordt u opgeleid tot mediator binnen overheidsinstellingen. De opleiding bestaat uit 4 dagen training en is opgebouwd uit 2 blokken van telkens 2 dagen.

Bekijk Meer

Opleidingen

Informatieavond

Heeft u interesse om een mediationopleiding te gaan volgen? We nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons kennis te maken op één van onze informatieavonden.

Bekijk Meer

Opleidingen

Leergang Oplossingsgericht Coachen

Deze coachingsopleiding bestaat uit 9 dagen training en is opgebouwd uit 4 blokken van 2 dagen en 1 individueel coachgesprek met een trainer en richt zich op de vraag: “Hoe wilt u dat het wordt?”

Bekijk Meer

Laad meer
XS SM MD LG XL XXL