Skip to main content
Trainer

Mirjam Duyser

Mirjam Duyser (1965) werkt al een hele periode als vaste trainer van het kernteam van het CvC en is daarnaast zelfstandig gevestigd MfN Registermediator (Kern Mediation) en MfN mediation-assessor. Als kerntrainer leidt zij cursisten op tot mediator. Daarnaast traint zij met veel plezier in maatwerktrainingen op het gebied van mediation en conflictvaardigheden die het CvC verzorgt, m.n. in de publieke sector, o.a. voor Defensie, de Nationale Ombudsman, Politie en gemeenten. Mirjam verzorgt verder trainingen voor buitenlandse opdrachtgevers van het CvC. Zij is lid van de Kwaliteitscommissie van het CvC die de kwaliteit van de mediation-opleiding monitort en aanbevelingen doet voor doorlopende verbetering van die opleiding.

Vanaf 2004 was Mirjam betrokken bij verschillende trainingen op het gebied van mediation, mediationonderhandelingen en implementatie van mediationvaardigheden binnen de overheid, o.a. binnen de gemeente Gouda en het landelijk bureau van de Nederlandse Orde van Advocaten. Mirjam heeft verder gastcolleges gegeven op het gebied van mediation en conflictvaardigheden, o.a. internationaal voor Unesco IHE en de Universiteit van Utrecht. Sinds 2002 is zij T’ai Chi Chuan leraar en heeft zij ook workshops verzorgd op het gebied van de verbinding tussen mediation en T’ai Chi.

Als mediator is Mirjam gespecialiseerd in conflicten waar de overheid partij bij is, zowel extern als intern, en tevens in groepsconflicten. Overige werkterreinen binnen haar mediation-praktijk zijn arbeidsconflicten, samenwerkingsconflicten en zakelijke conflicten. Mirjam is voorzitter van de commissie Regelgeving van het MfN en heeft de landelijke gedragsregels voor MfN mediators geformuleerd en begeleid. Als MfN-assessor begeleidt zij cursisten voor op het assessment en beoordeelt zij assessments. Eerder werkte Mirjam aan de Universiteit Leiden, als advocaat met aandachtsgebied bestuursrecht en als interim-jurist, m.n. in de publieke sector.

XS SM MD LG XL XXL