Skip to main content
Mediator, trainer

Selen Bernink-Balci

Selen Bernink-Balci is zakelijk mediator, arbeidsmediator en gespreksbegeleider. De werkstijl van Selen is verbindend en oplossingsgericht. Daarbij wordt behoedzaam met de relatie tussen de betrokkenen omgegaan en wordt het proces door haar constructief en voortvarend begeleid. Het gaat bij de kwesties danwel conflicten om de zakelijke én de persoonlijke kant, zodat er in de vastgelopen gesprekken ruimte komt voor nieuwe inzichten om samen tot een gewenste uitkomst of verbetering van de situatie te komen. Door haar open toegankelijke houding en transparante manier van werken creëert zij rust en ruimte in een veilige setting voor het voeren van open gesprek.

Dat doet zij door met aandacht te luisteren, te reflecteren, oog te hebben voor de dynamieken met de bijbehorende emoties, overzicht te houden en te concretiseren.

Sinds 2012 is Selen werkzaam als mediator en is zij erkend registermediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Zij is tevens werkzaam voor de rechtbank. Selen heeft met haar juridische en communicatie achtergrond ruime ervaring met uiteenlopende arbeidsgeschillen en samenwerkingsrelaties in diverse sectoren binnen het bedrijfsleven en non-profit organisaties door het hele land. Ook begeleidt zij complexe groepsmediations, mediation met meerdere partijen, waarbij Selen adequaat de dynamische processen en groepsdynamica kan faciliteren.

Naast mediation, gespreksbegeleiding en coaching is Selen bij de opleiding Professionele Communicatie van Phoenix getraind in Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werken. Selen is erkend coach bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als business, conflict -en leiderschapscoach.

 

XS SM MD LG XL XXL