Skip to main content
Trainer

Vincent Aelbers

Vincent Aelbers is master coach gespecialiseerd in complexe communicatievraagstukken bij team en familie conflicten. Als (team)coach wordt hij geregeld ingezet bij escalerende conflicten binnen team en gevraagd voor complexere familie en gezinsconflicten met thema’s als echtscheiding en contactherstel.

Vincent Aelbers is parttime adviseur ter zitting op het gerechtshof en de rechtbank in Amsterdam vanuit de Raad voor de Kinderbescherming, waar hij ter zitting advies geeft in zaken waar kinderen betrokken zijn en nog niet zijn onderzocht door de kinderbescherming. Vincent heeft een achtergrond als  (team)coach binnen de overheid, zorgsector en justitie. Als (team)coach bij BUROVince is hij gespecialiseerd in complexe echtscheiding, adoptie en contactherstel (zowel familiair als zakelijk). Vincent is iemand die werkt met een focus op de essentie van de zaak en is ‘Solution Focused’. Daarnaast is  Vincent docent bij de Raadsacademie van Dienst Justitiële Inrichtingen en de jeugdzorg academie van verschillende gecertificeerde instellingen op het onderwerp Anders Kijken en Breakthrough communicatie.

Vincent Aelbers is onze trainer voor de Leergang Oplossingericht Coachen en verzorgd een eigen training ‘Jongeren in bezwaarprocedures’ een gesprekstraining waarbij jongere acteurs worden ingezet. Daarnaast is hij een innovatieve (met eigen ontwikkelde methodieken) zeer ervaren intervisiebegeleider.

XS SM MD LG XL XXL