Skip to main content

CvC Salon

Ieder jaar organiseert het Centrum voor Conflicthantering de CvC Salon. Relaties en deelnemers die in de afgelopen jaren een basisopleiding, coachopleiding of specialisatie hebben gevolgd zijn uitgenodigd en kunnen dan in een ontspannen atmosfeer hun vaardigheden opfrissen en andere collega mediators en coaches ontmoeten. De CvC Salon zal plaatsvinden op vrijdag 21 juni a.s. in Haarlem. We hebben een prachtig programma vol inhoud, netwerken, muziek en een gezellige borrel. We nodigen ook graag mediators uit van het eerste uur. We hopen zowel cursisten uit 1993 de hand te schudden als jonge mediators uit de groep die in 2024 de opleiding volgen of onlangs hebben afgerond! We kijken er naar uit je daar te zien!

PROGRAMMA
We hebben een programma samengesteld dat bestaat uit 3 inspirerende workshops.

13:00 uur Feestelijk ontvangst
13:30 uur Start programma
14:00 uur Start 1ste workshop
14:45 uur Pauze
15:00 uur Start 2de workshop
15:45 uur Borrel
17:00 uur Einde Salon

AANBOD WORKSHOPS

Workshop 1: Oplossingsgericht coachen

Stoppen met wat niet werkt en meer doen van wat wel werkt. Het klinkt zo eenvoudig en dat is het ook! Kom luisteren en ervaren hoe dat werkt tijdens de workshop Oplossingsgericht Coachen! De trainers Lenka Hora Adema en Vincent  Aelbers laten u ervaren hoe de methode werkt, waardoor u zelf al gaat voelen waar uw invloed ligt. Lenka en Vincent zijn beiden top coaches met jarenlange ervaring in het begeleiden van leidinggevenden, professionals, teams en organisaties.

Workshop 2: Mediation en overheid in tijden van afnemend vertrouwen

De verhouding tussen overheid en burger is de laatste tijd sterk aan het veranderen. Meer en meer komen zij tegenover elkaar te staan. Het is niet meer vanzelfsprekend dat zij elkaar vertrouwen, en zelfs niet dat zij elkaar zouden willen herstellen. Daar ligt dus een geweldige uitdaging voor mediators en mediators. Betekenen de veranderende verhoudingen nu ook dat mediators anders te werk moeten gaan? En zo ja: Hoe dan? Over deze vraag gaat Dick Allewijn, auteur van het boek: “Met de overheid om tafel, fair play on both sides”, graag met de deelnemers in gesprek.

Workshop 3: Omgaan met Agressie en Geweld

Agressie en geweld tegen mensen die gewoon hun werk doen, het komt helaas dagelijks voor. Uit onderzoek blijkt dat bijna twee miljoen Nederlandse werknemers hiermee geconfronteerd worden. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat vrouwen een grotere kans hebben te maken te krijgen met (seksuele) intimidatie, agressie en geweld. Tijdens deze workshop gaan we hier met u over in gesprek en krijgt u een aantal praktische handvatten aangereikt om op een professionele en de-escalerende manier om te gaan met agressie en geweld.

AANMELDEN EN LOCATIE
De deelname is beperkt. We hebben plaats voor zo’n 100 personen. Meld je daarom zo snel mogelijk hier aan of stuur een mail naar mediation@cvc.nl, zodat je zeker weet dat je erbij bent op 21 juni. Wij vragen u bij aanmelding op het inschrijfformulier uw eerste en tweede keuze te vermelden voor de workshop die u graag wilt bijwonen. Wij proberen iedereen in hun eerste voorkeur te plaatsen.

KOSTEN
De kosten voor deelname aan de CvC Salon bedragen € 49,90.

PE Punten
Voor het bijwonen van dit evenement krijgt u 2 PE punten bijgeschreven in het MfN register

LOCATIE
De Koepel (voormalige gevangenis)
Koepelplein 1
2031 WK Haarlem

XS SM MD LG XL XXL