Skip to main content

OPLEIDINGEN

INTERVISIE

Elke professional heeft er mee te maken. Uitdagende werksituaties en professionele dilemma’s waar je niet meteen een pasklaar antwoord op hebt. Vraagstukken uit de dagelijkse werkpraktijk, zoals bijvoorbeeld de vraag welke koers te varen in een bepaalde zaak of hoe je praktijk te organiseren. Ethische dilemma’s, kwesties rond samenwerking, leiderschap of ondernemen. Kwesties die vragen om langere reflectie en waar een frisse blik of gedeelde ervaring van een vakgenoot je het inzicht kan geven waar je naar op zoek was.

Met vakgenoten werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling

Intervisie biedt een manier waarop jij en vakgenoten elkaar, onder deskundige begeleiding en op gestructureerde wijze, kunnen ondersteunen bij het omgaan met dergelijke dilemma’s en het verder ontwikkelen van de eigen professionaliteit. In periodieke bijeenkomsten worden werkgerelateerde dilemma’s besproken en vakkennis en -ervaringen gedeeld. In een veilige en vertrouwelijke setting, op basis van gelijkwaardigheid en onder begeleiding van een deskundig CvC intervisiebegeleider.

Voor wie

Voor accountants, advocaten, mediators, medisch specialisten en alle professionals die het belangrijk vinden om zich, op alle vlakken van hun professie, te blijven ontwikkelen. Zowel voor startende intervisiegroepen als groepen die al langer bestaan. Individuele inschrijving is ook mogelijk. Naar gelang het aantal individuele inschrijvingen zal CvC intervisiegroepen van vakgenoten formeren en kunt u deelnemen aan een voor u passende groep. Vanzelfsprekend alles in nauw overleg met u en de betreffende deelnemers.

Wat wij bieden

Deskundige begeleiding door een CvC intervisiebegeleider garandeert dat wordt gewerkt met effectieve methoden en werkvormen die passen bij de specifieke doelgroep en de leerdoelen. Deelnemers worden hierdoor geholpen het hoogste rendement uit de bijeenkomsten te halen.

Het CvC biedt deskundige intervisiebegeleiders dieallen MfN-geregistreerd mediator zijn en afhankelijk van uw behoefte daarnaast ook vFAS of NOvA geaccrediteerd zijn. Voor intervisiebijeenkomsten kunnen permanente educatie- of opleidingspunten worden aangevraagd.

Alle CvC intervisiebegeleiders zijn ervaren trainers en mediators, en hebben veel ervaring opgebouwd met het begeleiden van groepen en groepsprocessen. Waar nodig kan CvC, naast deskundige intervisiebegeleiding, ook de praktische ondersteuning bieden die nodig is voor het effectief en efficiënt organiseren van intervisiebijeenkomsten.

 Online Intervisie

Voor groepen voor wie het, eventueel tijdelijk, niet mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen, biedt CvC ook de mogelijkheid van on line intervisiebijeenkomsten.

XS SM MD LG XL XXL