Skip to main content

Opleidingen

Informatieavond LOC

kosten
€ 0

duur
1
dagen

tijden cursusduur
19:00 - 21:00

locatie
Haarlem

vooropleiding
HBO+/WO
werk- en denkniveau

max. deelnemers
30
personen

score
8.7

Stoppen met wat niet werkt en meer doen van wat wel werkt. Het klinkt zo eenvoudig en dat is het ook! Kom luisteren en ervaren hoe dat werkt tijdens de Informatieavond Leergang Oplossingsgericht Coachen! Lenka Hora Adema zal jullie deze avond meenemen in de progressie gerichte aanpak in coaching: een bijzonder effectieve manier van werken die u als professional, mediator of begeleider van leerprocessen direct kunt toepassen op elk gebied van uw leven. Vincent Aelbers zal u bovendien ook laten ervaren hoe de methode werkt, waardoor u op de avond zelf al gaat voelen waar uw invloed ligt. Lenka en Vincent zijn beiden top coaches met jarenlange ervaring in het begeleiden van leidinggevenden, professionals, teams en organisaties.

Geen geplande data

Toch interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Review
'Indrukwekkend'
Review
'Zeer informatief en veel geleerd'
Review
'Leuke avond, veel nieuwe inzichten opgedaan'

Informatie

Voor wie en ingangseisen

open

De Workshop Oplossingsgericht Coachen is voor mensen die als doel hebben anderen professioneel te begeleiden dan wel de intentie hebben als professioneel coach aan het werk te gaan. Dit kan zowel zijn als zelfstandig coach of binnen een organisatie waarin coaching een nevenfunctie of -taak is.

Werkwijze

open

Het doel van de avond is om echt te ervaren wat oplossingsgericht coachen inhoudt en de werkwijze is daarop gericht.

Doelen van de opleiding

open

Het doel van de workshop is om deelnemers kennis te laten maken met oplossingsgericht coachen en met de Leergang Oplossingsgericht Coachen.

Programma

open

De avond bestaat uit een korte introductie en welkom, een lezing over oplossingsgericht coachen en een workshop waarin de deelnemers kunnen ervaren wat oplossingsgericht coachen inhoudt.

Accreditatie

open

Voor deze workshop worden geen PE punten toegekend.

Praktische informatie

open

De workshop vindt plaats op de Nieuwe Gracht 74 (eerste etage) in Haarlem. We starten om 19:00 en ronden om 21:00 af, met aansluitend een borrel.

DOWNLOAD

Brochure Leergang Oplossingsgericht Coachen

BLOG

Zo zet u uw brein in voor meer werkplezier

Het Centrum voor Conflicthantering (CvC) is in 1993 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gerenommeerd opleidingsinstituut. Wij trainen, scholen en begeleiden mensen die professioneel bezig zijn met conflicthantering, mediation, bemiddelen, onderhandelen, coachen en communicatie.

XS SM MD LG XL XXL